Ienei si Hagi iritati de noul echipament al Stelei. VEZI cum au reactionat!

894

Nu toti stelistii sunt impresionati de noile echipamente ale echipei, purtate prima data in meciul amical cu Litex, castigat cu 4-0 in Ghencea. Steaua a ales sa isi surprinda fanii in acest sezon si sa treaca la bleu ca a doua culoare pentru echipamentul de deplasare.

Si in anii trecuti fanii au fost surprinsi cu verde fosforescent sau galben, insa o parte din legendele clubului nu sunt de acord cu alegerea din acest an.

„Tricourile Stelei sunt urate ca dracu’! Nu-mi plac sub nicio forma, parca este echipamentul unei formatii din Divizia C! Ce mai, Steaua nu e ea in acele tricouri”, a declarat Lita Dumitru in Evenimentul Zilei.

„Nu-mi place deloc acest echipament. Culorile traditionale ale Stelei sunt rosu si albastru, nu acest bleu. Tricourile astea sunt urate, nu seamana cu acelea in care juca Steaua la sfarsitul anilor ’80, cum am auzit ca sustin unii”, a comentat si Ienei.

Echipamentul bleu le aminteste stelistilor de finala Cupei Campionilor din 1989, pierduta cu 4-0 in fata marelui AC Milan. „Cand am intrat in cabine si am vazut echipamentul de joc, albastrul acela urat m-am luat cu mainile de cap. Am facut o criza de nervi, am zis, domnule, asa ceva nu se poate! E finala Cupei Campionilor si noi jucam cu jambierele rupte! Da, da, nu va mirati! Aveam jambierele rupte! Era finala Cupei, trebuia sa aveam un echipament nou, frumos, ceva deosebit…”, a povestit Regele, conform sport.ro.