Ilie Nastase: Ce antidoping, la Steaua trebuie un alcooltest!

590

Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, miercuri, dupa Gala Asociatiei Presei Sportive (APS), ca echipa Steaua trece printr-o perioada buna, afirmand, in gluma, ca oficialii FC Dinamo au gresit cand au cerut control antidoping pentru stelisti, deoarece ar fi trebuit sa ceara testarea cu alcooltest.

„Domnul Tiriac (n.r. – Ion Tiriac) e dinamovist, dar cred ca a ales echipa gresita. Nu prea mai urmarim meciuri impreuna pentru ca lucrurile au cam degenerat, nu prea se mai vorbeste despre fotbal.  Am vazut treaba asta cu dopingul, cred ca au gresit dinamovistii, trebuiau sa ceara alcooltestul. Poate la Dinamo e cu antidopingul, la Steaua sigur trebuia facut alcooltest. E o perioada buna pentru Steaua, dar nu se stie ce se poate intampla din retur. E o perioada lunga in iarna, acum joaca bine, trebuie sa apreciem asta, sa lasam deoparte glumele astea proaste ca se drogheaza . Daca echipa isi face bine pregatirea, ar trebui sa faca si celelalte la fel. Dinamo nu rezolva nimic daca bate Steaua, catiga doar trei puncte, tot Steaua ramane acolo sus, Dinamo ar trebui sa joace mai constant”, a declarat Nasate.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir , a afirmat ca a vorbit cu sefii de galerii ai echipelor Steaua si Dinamo si nu se pune problema ca fanii sa nu fie prezenti la derbiul de duminica: „Am vorbit astazi cu sefii de galerii si nu se pune problema sa nu vina la meci. Nu au voie cu fumigene, cu pocnituri si bannere xenofobe. Depinde ce fel de bannere au, d’aia sunt observatori, sa le dea voie sa intre cu ceea ce au voie. Sunt convins ca nu se va intampla nimic, voi fi la meci pentru ca sunt supervizorul partidei si sunt sigur ca acest meci va decurge normal. Impotriva mea nu au ce sa strige, la puscarie nu am cum sa ma duc, pentru ca m-au achitat toate instantele, iar la brutarie mi-am facut una si lucreaza altii la ea. Asa ca ma vor lasa in pace”.