Inca 3 meciuri pentru Tade de a DEMONSTRA ca merita la Steaua. Ce ATACANT vrea Reghe din iarna

920

Reghe cauta un atacant, iar Tade mai are 3 meciuri pentru a convinge ca merita sa joace la Steaua, in continuare.

Reghe a revenit cu planuri mari la Steaua. Vrea sa castige titlul, in ciuda unui sezon slab pana acum facut de campioni.

Jucatorii care au dezamagit pana acum la Steaua mai au la dispozitie trei partide ca sa-l impresioneze pe Laurentiu Reghecampf. Doua meciuri cu Viitorul si unul cu ACS Poli Timisoara mai are Steaua de jucat, timp in care noul antrenor va decide cine ramane si cine pleaca in pauza de iarna. E si cazul lui Tade, atacantul care l-a dezamagit crunt pe Becali in acest sezon. Potrivit Gazetei Sporturilor, Steaua a intrat din nou pe firul Hamza, imprumutat de Ludogorets in Iran in acest sezon.

Becali a mai incercat sa-l aduca pe Hamza in trecut la Steaua, insa atacantul a ales Ludogorets, echipa cu care a eliminat Steaua din Champions League.

Hamza nu s-a impus insa in Bulgaria si a ajuns la Tractor Sazi, in Iran. Steaua se bate insa cu Pandurii pentru semnatura atacantului tunisian, insa gorjenii vor doar un imprumut, in timp ce Steaua ii ofera posibilitatea unui transfer definitiv.

 Hamza e gata sa revina in Romania. Atacantul isi va deschide un club de noapte in Bucuresti si se va casatori cu o ploiesteanca.

„Nu e exclusa o revenire in Liga I. E clar ca el este atasat de Romania. Chiar ieri am vorbit cu el la telefon, sunt sigur ca ar fi o varianta interesanta pentru el si cariera lui. A fost o decizie pripita sa plece acolo. A jucat, a inscris, dar a fost o decizie pripita. Si el e de acord cu mine, a fost vorba de mirajul banilor. Nu e iremediabil, e o experienta si atat. El vrea sa faca o afacere in Bucuresti, e atasat de Romania, prietena lui e de aici. Cred ca vrea sa se instaleze in Romania dupa ce se lasa. Vrea sa faca niste afaceri aici in paralel cu fotbalul”, a declarat Mihai Joita, agentul lui Hamza, la Sport.ro.

sursa: sport.ro