Inca un antrenor din Liga 1 DAT AFARA! Vezi despre cine e vorba si cine il va inlocui

931

Inca un antrenor din Liga I a fost dat afara, potrivit MEDIAFAX.

Finantatorul FC Botosani, Valeriu Iftime, a declarat sambata seara, dupa remiza de la Chiajna, scor 0-0, ca pana duminica seara gruparea botosaneana va avea un nou antrenor, in locul lui Leo Grozavu.

„Suntem in cautarea unui antrenor. Pana maine seara (n.r. – duminica seara) avem antrenor! Nu putem lua chiar pe oricine si nu cred ca banii fac totul. Vreau sa vina o persoana care chiar tine la Botosani. Sunt convins ca voi gasi un antrenor care crede cu adevarat in Botosani. Nu va fi un nume mare, pentru ca nu suntem nici Steaua si nici Dinamo. O sa vina un antrenor care o sa placa suporterilor”, a spus Valeriu Iftime.

Patronul gruparii botosanene a mai precizat ca duminica va incheia conturile cu Leo Grozavu:

„Chiar nu am nimic cu Leo, dar numai putem continua. Eu il pretuiesc, dar e clar ca trebuie un antrenor nou. Maine(n.r. – duminica), o sa incheiem contractul. Echipa a juca destul de bine la Chiajna, dar trebuie mai mult pentru a castiga. Cordos a evoluat destul de bine, daca revine si Ngadeu, ne vom apara si mai bine bine. Ramane de vazut cum dam goluri”, a adaugat Valeriu Iftime

Foto: btonline.ro