INCREDIBIL: Cea mai SLABA grupa trimite 3 echipe direct la EURO. Ungaria, inca 90 de minute de TEROARE

977

Ungaria, ocupanta locului 3 din grupa Romaniei, este la 90 de minute de o calificare directa, fiind prima echipa din clasamentul echipelor de pe locul 3. Primul loc se califica direct la Euro. 

Maghiarii au scapat de Ucraina si asteapta ultimele rezultate din grupa A pentru a sarbatori o revenire istorica printre cele mai tari nationale din Europa! Ungaria a pregatit deja cadrul pentru distractie. Scenariul care o trimite direct pe Turcia la turneul final e greu de realizat. Turcii au nevoie sa o bata acasa pe Islanda iar Kazakhstan sa reuseasca si ea o surpriza in Letonia. Daca inving, kazahii scapa de ultimul loc in grupa.

Astfel, Turciei i se anuleaza rezultatele cu Letonia, care ar deveni ultima! Se pierd numai doua puncte in loc de sase, cat ar fi in cazul Kazakhstanului, iar Turcia ar ajunge la 16 puncte, cu unul peste Ungaria, si s-ar califica direct!

Grupa slaba a Romaniei a consemnat deja doua premiere: Grecia, cap de serie la tragerea la sorti, a terminat ultima, in timp ce Irlanda de Nord, aflata in urna a 5-a in momentul stabilirii grupelor, a castigat grupa!