INCREDIBIL: Piturca ii pune conditii lui Chivu sa-l cheme la nationala!

950

Victor Piturca a declarat, vineri, ca va merge sa discute cu fundasul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, despre o posibila revenire la prima reprezentativa doar dupa ce acesta va evolua in cateva partide pentru gruparea italiana.

„El nu joaca de atata timp. Am mai vorbit cu niste persoane din anturajul lui si i-am spus sa isi revina, sa mai joace cateva meciuri, sa avem despre ce sa discutam. Vad ca in continuare are probleme”, a spus Piturca la DigiSport.

Victor Piturca a afirmat ca a dorit sa discute cu jucatorul roman in vara despre o posibila revenire sub „tricolor”.  „Am zis de mai multe ori ca vreau sa merg sa vorbesc cu el. Important e sa vorbesc cu el. Am vazut ca si-a spus parerea de mai multe ori si intr-un fel m-a si descurajat, dar am avut si momente cand nici nu am vrut sa mai merg sa vorbesc cu el. Ultima data a spus ca are principii si ca s-a retras de la echipa nationala si ca nu mai revine. Pesemne, ca nu i-a venit dorul de echipa nationala si nu isi mai doreste sa joace pentru echipa nationala. Eu stiu motivele pentru care s-a retras de la echipa nationala. Era deranjat in multe momente pentru ca romanii lui il criticau mai rau decat cei din Italia pentru jocurile mai nereusite. Eu am avut sperante mai ales in vara cand am avut o discutie cu el si am vazut ca isi schimbase total atitudinea si speram vina. Trebuia sa ma vad cu el dupa ce vine din vacanta. Apoi au mai aparut niste declaratii ale unor oameni de fotbal ca de ce sa mai revina Chivu. A fost deranjat foarte rau si i-a pus capac si s-a saturat suta la suta sa nu mai vina. Eu cred ca echipa nationala era foarte importanta pentru Chivu pana se lasa de fotbal. Asta as vrea sa ii explic si ce ar fi bine pentru el”, a adaugat Piturca.

Chivu a suferit o luxatie la deget la partida cu Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa, disputata in luna august, si a fost operat la inceputul lunii octombrie.