INCREDIBIL: Securitatea inca exista in Italia. Lui Vieri ii erau ascultate telefoanele, acum primeste un million de euro!

927

Fostul atacant Christian Vieri va primi despagubiri in valoare de un milion de euro dupa ce convorbirile sale telefonice au fost ascultate la cererea clubului la care activa, Inter Milano.

Un dosar cu numele lui Vieri, 39 de ani, care a imbracat de 49 de ori tricoul echipei nationale a Italiei, a fost descoperit intamplator la o companie de telefonie de catre politie, care ancheta un alt caz. Potrivit Gazzetta dello Sport, clubul Inter Milano il „spiona” pe jucator.

Vieri s-a adresat justitiei in 2008, cerand despagubiri de 12 milioane de euro companiei si de 9,25 de milioane clubului milanez, pentru „hartuire si trafic cu inregistrari telefonice”.

Gazzetta dello Sport sustine ca Vieri a fost ascultat in sezonul 2000/2001 si in 2004 pentru ca Inter dorea sa stie despre viata extrasportiva a lui, iar justitia a decis ca fostul fotbalist sa primeasca in total un milion de euro despagubiri.