Industria pariurilor sportive e pe val in Romania! Mii de locuri de munca la salile de pariuri!

2316

Superbet Betting & Gaming SA, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din Romania, figureaza intre primele 20 de companii din Romania care si-au marit numarul de angajati cu cel putin 1.000 de salariati in cursul anului 2016, potrivit unei statistici realizate recent de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC). Superbet Betting & Gaming SA a avut pe statul de plata cu 1.473 de angajati mai mult in 2016 fata de 2015, iar lunar angajeaza in medie 50 de noi oameni, potrivit informatiilor companiei.
„Este o dinamica pe care o mentinem de aproape doi ani de zile. Am ajuns la aceste cifre datorita extinderii afacerii (deschiderea de noi agentii offline), dar si pentru ca marim numarul angajatilor per unitate pentru o mai buna si mai rapida deservire a clientilor nostri”, explica Augusta Dragic, director de resurse umane in cadrul grupului Superbet, care are in prezent o retea de 600 de agentii offline.
Potrivit datelor centralizate de ONRC, doar 14 companii din Romania si-au marit numarul de angajati cu cel putin 1.000 de salariati in cursul anului 2016. Sectoarele cele mai dinamice din acest punct de vedere s-au dovedit a fi retailul alimentar, automotive, pariurile sportive.
In prezent, grupul are peste 3.000 de angajati in birourile din Romania (piata unde isi deruleaza cea mai mare parte a operatiunilor), Serbia, Croatia, Malta, Polonia si Marea Britanie.
Recent, grupul Superbet, unul dintre cei mai mari operatori de pariuri din Romania, a anuntat ca a intrat in ultima etapa a negocierilor pentru obtinerea licentei de operare pariuri online in Gibraltar. Astfel, Superbet va deveni primul business din regiunea Europei Centrale si de Est care reuseste sa intre in clubul select al operatorilor licentiati din Gibraltar (Bet365, William Hill, Ladbrokes), supusi celei mai stricte legislatii din lume in materie de gambling online. In contextul in care intentioneaza sa-si dezvolte business-ul de pariuri sportive online, Superbet si-a deschis deja un birou in Gibraltar, iar urmatorul pas va fi sa-si creasca numarul de angajati – de la 20 anul acesta pana la 50 pana la finalul anului viitor.
Din pozitia de managing director al superbet.com, operatiunile din Gibraltar ale grupului romanesc vor fi conduse de Stuart Weston, fost director de trading in cadrul William Hill Online din Gibraltar.
Pana la sfarsitul acestui an, Superbet se va lansa si pe piata online si offline din Polonia. Pentru a-si pregati mutarea, compania romaneasca a recrutat o intreaga echipa de seniori de la un operator rival din Polonia. In Polonia, Superbet spera sa deschida intre 100 si 150 de agentii pana la sfarsitul anului, pentru ca pana la Campionatul mondial din 2018 sa ajunga la 250 de locatii.
Pe langa Polonia, Superbet vizeaza si alte piete vecine (Cehia), dar si vest-europene.
###