Ingropati la ei acasa! Petrolul – Dinamo Zagreb, 1-3!

695

Ingropati la ei acasa! Petrolul - Dinamo Zagreb, 1-3!

Petrolul Ploiesti a fost ingropata pe teren propriu de Dinamo Zagreb cu 3-1, in prima mansa a play-off-ului Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Tamuz ’45 pentru gazde si Cop ’29 (penalti), ’80 si Machado ’90+6 pentru oaspeti.

0-1: La un corner de pe dreapta al oaspetilor, Mutu a comis un hent dupa centrarea lui Ivo Pinto, iar lovitura de la 11 metri a fost transformata de Cop.

1-1: Toto Tamuz a avut o actiune frumoasa in partea stanga a careului mare advers, a driblat doi adversari, a patruns in careu si a plasat mingea in dreapta portarului oaspetilor.

1-2: Bine lansat pe partea dreapta, Ivo Pinto a centrat ideal din tusa, iar Cop a reluat cu capul de la 8-9 metri de poarta lui Pecanha.

1-3: Machado a stabilit scorul final dintr-o lovitura libera de la 18 metri.

Petrolul Ploiesti: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Gerson, Fanchone – De Lucas, Hoban (Mustivar ’50) – Priso (Albin ’63), Mutu (Nepomuceno ’83), Teixeira – Tamuz. Antrenor: Razvan Lucescu.

Dinamo Zagreb: Eduardo – Ivo Pinto, Simunovici, Simunici, Pivarici – Ademi, Brozovici – Soudani (Machado ’46), Antolici (Vukojevici ’73), Wilson (Pjaca ’63) – Cop. Antrenor: Zoran Mamici.

Cartonase galbene: Alcenat ’33 / Ademi ’49

Cartonas rosu: Geraldo Alves ’90+5

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Italia, formata din Daniele Orsato – Lorenzo Manganelli, Nicola Nicoletti si Daniele Doveri.

La partida de la Ploiesti au asistat aproximativ 14.000 de spectatori, intre care si 15 fani croati.

Returul va avea loc la 28 august, de la ora 22.00, in Croatia.

Sursa: mediafax.ro