Intamplarea FABULOASA a unui parior care si-a aruncat biletul la pauza meciului Brasov – Astra. Ce s-a intamplat a doua zi

1175

Intamplarea zilei vine de la un parior.

Meciul dintre FC Brasov si Astra, din Cupa Romaniei i-a adus unui parior un castig consistent, dar povestea este cu atat mai amuzanta cu cat jucatorul a fost la un pas sa piarda lozul castigator.

Acesta pariase ca echipa lui Marius Sumudica nu se va impune la finalul celor 90 de minute si nu mai avea sperante la pauza meciului, atunci cand giurgiuvenii conduceau cu un categoric 3-0. Acela a fost momentul in care jucatorul a luat o decizie care il putea costa scump: a intrat intr-o agentie de pariuri pentru a construi alt bilet si l-a aruncat pe cel care s-a dovedit castigator intr-un cos de gunoi.

Ajuns acasa, a vazut ca „stegarii” au egalat dramatic, pe final, dupa golurile marcate in minutele 88 si 90, si, urmarind restul meciurilor pariate marti seara, a realizat ca biletul era unul castigator.

Miercuri dimineata, s-a prezentat la agentia unde aruncase biletul si, spre norocul lui, sacii cu gunoi erau inca in sala, acesta gasind fara mari eforturi lozul mototolit care i-a adus un castig de peste 1.500 de lei, cu doar 2 lei investiti in 8 pariuri.

Partida de la Brasov nu a fost singura cu emotii pentru bucurestean: CSMS Iasi s-a impus in fata Concordiei, cu 2-1, dupa ce a fost condusa la pauza. Mai mult, in Cupa Germaniei, acesta a ales cateva cote surpriza care s-au dovedit castigatoare.

sursa: digisport.ro