Interviu EXPLOZIV cu eroul Romaniei din Feroe. Cum explica BIJUTERIA de GOL si CALIFICAREA la Euro 2016

720

Constantin Budescu a fost eroul milioanelor de suporteri romani, dupe ce a risipit, pina la pauza meciului cu Feroe, emotiile calificarii la euro, cu doua reusite de exceptie.

– Budi, cum te simiti dupa acest meci in care ai fost decisv?
– Ma simt foarte bine! Normal ca sintem toti foarte fericiti pentru victorie, pentru o calificare meritata la un turneu final. Am sarbatorit-o in vestiar, o sa sarbatorim la hotel. Poate si in ciuda tuturor rautatilor care s-au spus la adresa noastra. Se poate spune ca le-am inchis si gura celor care au dat in noi si au fost destul de multi care nu au vorbit de bine de noi. Cu atit mai bine ca am obtinut acesata calificare, poate ca asta va face sa fim mai uniti, fotbalistii cu suporterii.

– Cum a fost la golul doi, ai vrut sa tragi la poarta?
– Sa zicem ca am incercat sa dau spre poarta si este foarte bine ca a intrat. Oricum imi doream enorm sa inscriu, cu gindul acesta am intrat in teren. Am reusit sa marchez de doua ori, sint fericit, dar echipa este cea care a obtinut victoria, calificarea.

– A fost o intreaga discutie cu convocarea ta, in ultima vreme.
– Din pacate nu am prea multe selectii la echipa nationala, e adevarat. Dar poate ca pe viitor o sa string mai multe. Imi doresc foarte mult sa fiu aici, sa ajut cit mai mult echipa nationala.

– Te-ai gindit ce adversari ti-ai dori in grupa de la Euro?
– N-am avut timp de asta si nici nu mai conteaza, Important e ca vom fi acolo, la turneul final din Franta. Avem timp sa ne gindim si la adversari. Deocamdata vrem sa ne bucuram de acest moment, de aceasta calificare.

sursa: gsp.ro