Ioan Andone: Inca nu se vede primavara europeana!

952

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marti seara, dupa remiza din meciul cu Galatasaray Istanbul, scor 1-1, ca miercuri se vor lua decizii administrative in ceea ce priveste viitorul sau la campioana Romaniei.

„Inca nu putem vorbi de primavara europeana. Baietii au fost admirabili in niste conditii cum nu am vazut niciodata. Am avut putine faze ofensive, dar le-am dus bine. Stiam ca Aguirregaray nu e pregatit suta la suta. Stiam ca vom suferi, dar cu putina atentie puteam sa ne intoarcem cu trei puncte. Vroiam mai mult, dar sunt multumit de rezultat pentru ca Galatasaray a dominat jocul, cred ca a avut posesie de 75 la suta. Felgueiras a fost exceptional, cand e in zi buna greu ii dai gol. Maine se vor lua decizii administrative. Eu stiu ca mi-am facut treaba cu onestitate”, a spus Andone la DolceSport.

Intr-o alta interventie la DigiSport, Andone a fost intrebat daca remiza cu Galatasaray il salveaza, iar tehnicianul a raspuns: „Dar nu ma inec. De unde sa ma salveze? Sanatate sa am, altceva nu-mi trebuie. Sigur, probabil am un inlocuitor, dar eu imi fac treaba. Eu am oferte, dar am transmis ca sunt un antrenor sub contract”.