Ioan Andone: Noi suntem echipa de locul 7? Sa fim seriosi. Am avut doua ocazii intamplatoare!

684

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, duminica seara, dupa infrangerea din meciul cu Steaua Bucuresti, scor 0-1, ca formatia sa nu merita nici macar un rezultat de egalitate in aceasta intalnire.

„Asteptarile au fost mari de la acest meci, dar am facut prea multe erori individuale. Nu meritam victoria si nici macar egalul. Steaua a fost bine pregatita psihic, dar nu si fizic. Si-au creat ocazii de gol pe erorile noastre colective. Din pacate, cele 12 puncte sunt greu de recuperat si pana greseste Steaua de patru ori si noi sa castigam e foarte greu. Ne-a fost frica de joc si sa tinem posesia”, a spus Andone.

Tehnicianul clujenilor a afirmat ca jucatorii sai au avut doua ocazii intamplatoare.

„Noi suntem echipa de locul 7? Sa fim seriosi. Am avut doua ocazii intamplatoare. Am facut erori prea mari in campionat, am pierdut multe puncte pe teren propriu si asta trebuie sa ne dea de gandit. Eu am pregatit jocul pe presing, iar Steaua in primul minut a avut doua cornere. Asta dupa ce le-am explicat jucatorilor pe tabla timp de trei zile ce trebuie sa joace. Oricum Steaua este cea mai buna echipa a campionatului. A fost o diferenta mare de minte, insa nu si de prospetime. Noi jucam perpendicular pe Muresan, in loc sa deschidem jocul pe benzi. Nikolici si Chipciu aveau crampe, iar Steaua recupera si scapa pe contraatac. Golul l-am primit pe o pasa inapoi, iar mijlocasii centrali nu au coborat”, a precizat Andone.

Ioan Andone a comentat si situatia jucatorilor accidentati din lotul clujenilor: „Sougou va merge marti la un control in Germania si speram ca pana la inceputul lui noiembrie sa-i avem apti si pe Martinez, Deac si Vass”.