Ion Tiriac reabiliteaza complet Arenele BNR

964

HDtimelapse.net_Sport_0019_hirezIon Tiriac a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca baza sportiva „Arenele BNR” va fi complet reconditionata inaintea editiei din 2014 a turneului de tenis, precizand ca va avea o discutie in acens sens cu guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu.

„Trebuie sa ne aranjam cu baza sportiva pentru ca in fiecare an o luam de la capat sa vedem ce facem. Dupa cum a promis si domnul guvernator (n.r. – guvernatorul BNR, Mugur Isarescu) anul viitor aceasta baza va fi complet reconditionata. Eu imi iau angajamentul sa vorbesc cu dansul pentru ca acel Central, singura baza mai cumsecade pentru un turneu, sa arate cat se poate de bine. Anul asta il mai decoram cu ce se poate, dar anul viitor probabil trebuie refacut complet”, a spus proprietarul turneului de tenis de la Bucuresti.

Tiriac a adaugat ca va avea o discutie si cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, pentru ca Federatia Romana de Tenis sa poata reface Clubul Doherty (fostul TCB) din Bucuresti. „Acum federatia s-a schimbat si tragem toti la acelasi jug, la aceasta federatie, sa vedem unde putem ajunge. Sper ca astazi sa vorbim cu domnul primar general (n.r. – Sorin Oprescu) sa ne dea voie sa intram la Doherty sa refacem cel mai vechi club din Romania. El trebuie refacut de la cap la coada. Ca la noi, dureaza foarte mult pana cineva iti da drumul. Noi nu spunem sa ne dea ceva in plus, ci sa ne dea ce e al federatiei. Iar asta dureaza de saptamani intregi. Am vorbit cu domnul primar general, a spus ca totul e absolut in regula, e normal. Dar pe langa treaba asta, cineva in Bucuresti, in Brasov, in Timisoara, in Arad, Cluj si Constanta, trebuie sa faca cate un club de tenis pentru copii”, a explicat Ion Tiriac.