Ionel Danciulescu a fost numit in functia de team-manager la Dinamo!

1260

ttaatIonel Danciulescu, jucatorul cu cele mai multe meciuri disputate in prima liga, a numit in functia de team-manager al echipei Dinamo Bucuresti.

„Ultima dorinta a mea a fost sa joc ultimul meci la Dinamo. Nu cred ca va fi absolut niciun fel de problema ca ma voi retrage. Exista viata si dupa ce te lasi de fotbal. Deci nu-mi fac niciun fel de problema, pentru ca important este ca voi ramane aici, unde mi-am dorit eu, in cadrul clubului si voi cauta sa ajut clubul cum am facut-o si ca fotbalist”, a declarat Danciulescu, in conferinta de presa cu ocazia prezentarii sale.

„Fara Dinamo, cu siguranta nu as fi ajuns la acest nivel. Vreau in primul rand sa le multumesc suporterilor pentru sprijinul pe care mi l-au oferit. Fara sprijinul lor, al conducatorilor si coechipierilor nu cred ca as fi ajuns pana aici. Viitorul meu a fost este si va fi legat de Dinamo. Este o decizie luata de mine, acum cred eu ca este momentul cel mai bun de a ma retrage si, asa cum am spus, exista viata si dupa ce ma las de fotbal, asta este clar”, a adaugat Danciu-gol.

Sursa: agerpres.ro