Ionut Iftimoaie asa cum nu l-ai mai vazut: feroce la masa de POKER

936

In sportul care l-a facut celebru, Iftimoaie a fost recunoscut ca un luptator in meciurile caruia aveai spectacol garantat. Pumnii zburau prin ring la putin timp de la gongul de start al meciului. La masa de poker insa, Iftimoaie e un cu totul alt sportiv.

Atent, isi calculeaza fiecare miscare incercand sa afle cat mai multe despre cartile pe care le are in mana adversarul lui. Ii pune intrebari acestuia si reuseste sa ia de cele mai multe ori cea mai buna decizie. La un joc de poker pe plaja, pe cel caruia i se spune Ivan Drago il ajuta si maioul mulat pentru a speria adversarii de la masa.

“Te simti confortabil cu cartile alea in mana? Eu nu cred ca te ajuta prea mult. Cred ca nu iti place flop-ul asta…”, ii spune Iftimoaie adversarului care de multe ori arunca cele doua carti primite si ii lasa fisele lui.

Sportivul dur din ring se transforma intr-un jucator care calculeaza cu calm fiecare probabilitate la masa de poker. Pentru el e si mai dificil un joc de poker pentru ca fiecare adversar isi doreste sa castige o mana impotriva cunoscutului luptator.

“Am avut doar o pereche de cinciari si l-am bluffat pe Iftimoaie”, se lauda unul dintre jucatorii de pe plaja dupa o mana castigata. Totusi, nu a aflat daca perechea lui era mai buna decat ce avea Ionut Iftimoaie in mana, iar acesta din urma doar a zambit subtil, lasand sa se inteleaga ca perechea adversarului sau chiar era mai buna decat ce avea el.

Ionut Iftimoaie nu s-a oprit doar la pokerul traditional si a inceput sa joace si poker online. La mare, el a testat noua aplicatie de poker online pentru mobil pe un iPad, prima data pe plaja iar apoi la bordul unui vapor, in largul Marii Negre.

Sursa: Mediafax