Ionut Negoita: Calificarea intr-o cupa europeana este OBIECTIVUL NR.1 in acest sezon pentru Dinamo!

574

negoitaActionarul majoritar al FC Dinamo, Ionut Negoita, a declarat ca obiectivul numarul 1 din acest sezon este calificarea intr-o cupa europeana, potrivit mediafax.ro.

„Obiectivul ramane acelasi, locurile 1-4. Mi-as dori un loc cat mai bun, dar trebuie sa fim realisti ca nu vreau un foc de paie. O cupa europeana este obligatorie in acest an. Nu accept ca in doi-trei ani sa mai cadem sub locul 3. Sunt pregatit si pentru esec. Luam in calcul ca vom avea si momente grele, dar sunt convins ca vom reusi. Ca urmare, vom avea rabdare, vom construi cu grija si nu vom lua decizii la cald. Vom analiza in iarna, apoi in vara si vom vedea ce transferuri vor mai fi”, a spus Negoita.

Ionut Negoita a afirmat ca Dinamo are nevoie de doi-trei ani pentru a obtine performante si a precizat ca suporterii i-au cerut ca echipa sa joace un fotbal de calitate.

„Sunt convins ca vom face performanta, dar nu ma refer la una de pe o zi pe alta. O performanta se face construind cu rabdare. Pentru a ajunge la nivel maxim avem nevoie de doi-trei ani. Decat sa facem minunea anul acesta si la anul sa fim in faliment, prefer sa facem pe termen lung. Suporterii mi-au spus ca vor sa construim si sa vada echipa jucand fotbal”, a completat Negoita.

Oficialul dinamovist a precizat ca este multumit de schimbarile pe care a reusit sa le faca la Dinamo in cele patru luni de cand se afla la conducerea clubului.

„Ne-am dorit si se impunea ca la Dinamo sa venim cu lucruri noi. S-a tot vorbit de «new Dinamo». Acum vorbim de schimbari din toate punctele de vedere, dar nu au fost schimbari doar de dragul lor. Sunt foarte multumit de ce s-a facut in aceste patru luni de cand sunt la Dinamo”, a explicat Negoita.

El i-a cerut antrenorului Gheorghe Multescu sa creasca mai multi jucatori tineri.

„Multescu e genul de antrenor care stie sa pregateasca fizic o echipa si sa faca performanta. Sunt multumit de jucatorii care au venit. Avem un lot bun pentru obiectivul fixat. I-am cerut lui Gigi Multescu sa creasca si juniori romani care sa ajunga titulari”, a subliniat Negoita.

Ionut Negoita a mentionat ca se bucura de faptul ca portarul Cristian Balgradean nu s-a transferat la Standard Liege.

„Balgradean fata de Alexe nu a fost atat de radical de a pleca. Nu acceptam sa plece sub forma de imprumut si sunt convins ca nu va fi afectat foarte mult. Ma bucur ca nu a plecat”, a mai spus Negoita, care a precizat ca fundasul Dragos Grigore s-ar putea transfera in strainatate.