Ionut Popa: Am cerut sa reziliem intelegerea pe cale amiabila!

904

Antrenorul echipei CSMS Iasi, Ionut Popa, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, ca isi doreste o despartire amiabila de gruparea din dealul Copoului, dar ca nu vrea sa-si dea demisia pentru ca ar fi un semn de lasitate.

„Sunt un om cu experienta in fotbal si simt atunci cand nu sunt agreat intr-un anumit loc. Nu am nimic cu Prunea sau cu Starica (n.r. – presedintele Florin Prunea si vicepresedintele Cristian Starica), dar pur si simplu simt ca nu sunt ajutat. Le-am cerut sa reziliem intelegerea pe cale amiabila, daca asta va duce la bunul mers al echipei. Sincer, nici eu parca nu mai am nicio tragere de inima cand vad ca nu sunt ajutat.Daca nu vor fi de acord cu rezilierea contractului, nu-mi dau demisia. Nu sunt un las sa-mi dau demisia”, a spus Ionut Popa.

Tehncianul formatiei iesene s-a aratat nemultumit de faptul ca un grup de suporteri i-au reprosat dupa partida cu Pandurii Targu Jiu ca ar avea niste favoirti printre jucatori: „De ce sa ma injure pe mine lumea ca bag jucatorii cu care am eu niste «parti pris»-uri? De ce sa zica lumea ca ii bag pe Onofras, Claudiu Tudor si Herghelegiu pentru ca sunt «copii mei»?!De ce nu a venit conducerea clubului sa spuna foarte clar ca nu sunt bani de transferuri si ca evoluam cu jucatorii pe care ii avem? Trebuiau sa spuna foarte clar ca vom rezultatele pe care le avem si ca asta e treaba. Nu! Nu se poate. Ma lasa pe mine sa rezolv problema. Dar pe rahatu’ asta de antrenor nu-l ajuta nimeni, nu?! Eu i-am mai spus lui Prunea ca vreau sa ne despartim, dar nu m-a luat in serios. Eu vorbesc foarte serios!”

Duminica noapte, antrenorul Ionut Popa si presedintele Florin Prunea au avut o discutie aprinsa, in care ultimul i-a spus tehnicianului ca daca vrea intr-adevar sa plece, atunci sa o faca fara a mai face tam-tam in presa.

Echipa CSMS Iasi a fost invinsa duminica, pe teren propriu, cu 0-1, de Pandurii Targu Jiu, in cadrul etapei a VI-a a Ligii I, printr-un gol inscris in prelungirile partidei de Dan Nistor. CSMS Iasi ocupa locul 17 in clasamentul Ligii I, penultimul, acumuland dupa sase partide doar doua puncte.