Iordanescu EXPLICA jocul EXECRABIL din a doua repriza: „Imi cer scuze…”

932

Anghel Iordanescu a vorbit despre caderea inexplicabila a Romaniei dupa primirea golului cu Finlanda.

Aceasta a vorbit la Digisport si TVR despre remiza inregistrata de nationala Romaniei, scor 1-1 (0-0) cu Finlanda, pe National Arena, intr-un meci din penultima runda a Grupei F a preliminariilor CE 2016.

„Am avut prima repriza foarte buna, am jucat ofensiv, am avut agresivitate si am reusit sa ne construim situatii de a marca. Ar fi fost un scor incorect, dar pana la primirea golului am jucat bine, organizat, poate au fost si momente mai slabe cand am pierdut usor mingea, poate dupa primirea golului, am facut destule multe greseli in zona fundasilor centrali. Eu stiam ce se intampla in Ungaria Pe bpaieti i-am lasat, nu le-am zis sa nu-si piarda concentrarea. Eu insist: golul ne-a facut sa pierdem din concentrare, le-am reprosat ca au avut acea cadere, Nu e firesc sa avem acea stare de panica dupa ce primim un gol. Din punctul meu de vedere, imi cer scuze in fata suporterilor, reactia publicului a fost una fireasca. Ajungem din nou la mana noastra, suntem din nou nevoiti sa jucam ultima carte, trebuie sa castigam in Feroe”.

Romania joaca duminica in Feroe, in ultima etapa a Grupei F si pastreaza sanse mari de calificare la Europeanul din 2016.

sursa: prosport.ro