Înainte cu câteva ore de meciul care ne poate trimite la Euro 2016, Anghel Iordănescu, selecţionerul României, îndeamnă la prudenţă în meciul de la București, în faţa Greciei.

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că „tricolorii” trebuie să fie concentraţi şi atenţi la meciul de luni cu Grecia, din preliminariile Campionatului European din 2016, partidă la care nu au voie să facă greşeli, potrivit www.mediafax.ro.

„Întâlnim mâine (n.r. – luni) cel mai valoros adversar din grupă, în ciuda poziţiei din clasament şi a comentariilor care au apărut în ultima perioadă. Pledează pentru afirmaţia mea valoarea individuală a jucătorilor greci, sumele cu care au fost transferaţi şi bineînţeles cluburile pentru care evoluează. Grecii au 20 de jucători la cluburi din străinătate, iar 15 dintre ei vin la Bucureşti. Grecia a fost prezentă la Cupa Mondială, în timp ce noi şi celelalte echipe din grupă nu am fost. Trebuie să ne concentrăm, să fim atenţi şi nu avem voie să facem greşeli în meciul de mâine. Nu ne permitem să facem cadouri adversarului”, a spus Iordănescu. Întrebat dacă s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate, selecţionerul a răspuns: „Noi ne propunem cu totul şi cu totul altceva”.

Iordănescu a menţionat că se bucură că, în ciuda absenţelor cu care se confruntă în ultimul timp, echipa naţională reuşeşte să aibă un parcurs care o menţine în cursa pentru calificare. „Trebuie să înţelegem, calificările nu se joacă, ele se obţin”, a adăugat el.

În ceea ce priveşte situaţia lui Budescu, Anghel Iordănescu a spus că nu ştie dacă acest fotbalist va fi titular luni. „Chiar nu ştiu acum, aştept verdictul doctorului”, a precizat selecţionerul.

Reprezentativa României va întâlni Grecia, luni, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016.

 

Foto: www.sportnews.libertatea.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here