IREAL: 8 goluri la STEAUA-Botosani. Rasturnari INCREDIBILE de scor si 4 goluri in 4 minute. Care a fost DEZNODAMANTUL

935

Meci incredibil intre Steaua si Botosani.

Steaua s-a impus cu 5-3 dupa ce a condus cu 1-0 dar moldovenii au intors scorul la 2-1.

Steaua si Botosani au facut un meci de pomina. Stelistii au inscris repede, dupa doar 62 de secunde, prin Breeveld, insa apoi a urmat nebunia. Intre minutele 26 si 30, Botosani a facut 2-1 iar Steaua a intors iar scorul, 3-2, marcandu-se 4 goluri in 4 minute!

Moldovenii au egalat la 3 in repriza a doua insa Steaua a rabufnit pe final si s-a distantat la 2 goluri, in meciul cu cele mai multe goluri din aceasta editie de campionat.

Dumitru Dumitriu, antrenorul Stelei, dupa meci: „Multumesc gazdelor care ne-au aplaudat mereu, si cred ca si de aceea am revenit chiar si cand am fost condusi. Nu ne pare rau ca am venit aici, si gazdele si fanii au fost extraordinari. Sper totusi ca echipa sa se intoarca in Ghencea. Eu consider ca meciul s-a terminat 2-0, ca am avut 2 goluri diferenta. Am analizat meciul cu Dica si Radoi si vom lua masuri.”, a spus Dumitru Dumitriu dupa meci.

 Acesta a declarat ca Steaua va fi slabita dupa ce Chipciu si Tahar au luat galben si vor absenta cu Dinamo etapa viitoare, si spera ca Iordanescu sa ia patru stelisti la nationala, pentru meciul amical cu Italia:

„Chipciu si Tahar ne vor lipsi cu Dinamo, ii vom inlocui, dar suntem mai slabiti fara ei. Cred ca sunt patru jucatori care pot intra in atentiile selectionerului, Chipciu, Adi Popa, Stanciu si Tosca.”, a spus Dumitriu dupa meci.

sursa: sport.ro