Irlanda TREMURA inaintea meciului cu „stejarii”. Meciul SENZATIONAL al Romaniei impotriva Frantei ii da COSMAR

569

Dupa meciul extraordinar facut de „stejari” in fata vicecampioanei mondiale, Franta, Irlanda, urmatoarea adversara a Romaniei, isi ia toate masurile de precautie, potrivit MEDIAFAX.

Presa irlandeza avertizeaza reprezentativa antrenata de Joe Schmidt sa nu subestimeze echipa Romaniei, care a aratat curaj si determinare in meciul cu Franta, fiind de parere ca scorul acestei intalniri, 38-11, in favoarea „cocosilor galici”, nu reflecta realitatea de pe teren
„Romanii lanseaza un avertisment pentru Irlanda”, a titrat Irish Examiner. „Daca Irlanda a permis ca vreun sentiment de autolinistire sa-i incolteasca in minte inaintea meciului cu Romania de duminica, atunci acesta a fost cu siguranta eliminat” dupa partida „stejarilor” cu Franta, a continuat sursa citata
„Cartile de istorie vor arata Franta drept castigatoare a meciului din Grupa D cu un punct bonus, dar in realitate a fost mult mai greu de atat. Romania a demonstrat curajul si determinarea care au devenit sinonime cu echipele mici de la acest turneu”, mai noteaza Irish Examiner.
„Romania calita in lupta transmite un avertisment Irlandei”, a scris si Belfast Telegraph. „Romania nu a trecut de faza grupelor in sapte incercari, dar a aratat suficienta putere aici pentru a sugera ca poate incurca atat Italia, cat si Irlanda in incercarea acestora de a atinge faza sferturilor de finala. Favoritii (n.r. – Franta) au fost inferiori in posesie, dominare teritoriala si recuperari in primele 40 de minute ale meciului, in timp ce Romania a fost la cel mai bun nivel al ei”, a continuat publicatia nord-irlandeza.
Reprezentativa de rugby a Romaniei a fost invinsa, miercuri, pe Stadionul Olimpic din Londra, de selectionata Frantei, scor 38-11 (17-6), in primul meci al „stejarilor” in Grupa D de la Cupa Mondiala din Anglia. In urmatorul meci, Romania va intalni Irlanda, duminica, tot la Londra.