Iti vine sa crezi? O broasca testoasa a invins un iepure intr-o cursa de schi! FOTO

1199

N-o sa-ti vina sa crezi dar o broasca testoasa chiar a invins un iepure intr-o cursa de schi, organizata pentru animalele de companie si stapanii lor, in centrul Chinei.

Printre participantii la aceasta cursa insolita s-au aflat si caini, pisici, o rata din plastic galben si un cocos, a precizat agentia Nouvelles de Chine.

Pentru aceasta competitie, organizata pe o panta inzapezita din provincia Henan, stapanii aveau dreptul de a-si pune animalul pe schiuri sau pe sanie si de a-l ghida cu ajutorul unei lese.

„Intrucat iepurele si-a aratat pasiunea pentru salturi, fara sa urmeze instructiunile stapanului, el a fost intrecut de broasca testoasa”, relateaza Nouvelles de Chine.

Schiul este un sport care seduce tot mai mult clasa medie chineza, iar China a investit in ultimii ani in construirea mai multor statiuni dedicate sporturilor de iarna.

Beijingul este unul dintre candidatii oficiali pentru organizarea Jocurilor Olimpice de iarna din 2022, formand un tandem cu orasul-prefectura Zhangjiakou, situat in provincia septentrionala Hebei.

1trrrr1

1trrrr2

1trrrr3

Sursa: mediafax.ro