Jean Pascal il compara pe Bute cu Tiger Woods. La VICII!

757

stephan-larouche-lucian-bute_77242Jean Pascal a declarat ca adversarul sau din 25 mai, romanul Lucian Bute, este „un Tiger Woods al boxului” deoarece proiecteaza o imagine falsa, in realitate nefiind asa cum apare in fata camerelor de luat vederi.

„Faptul ca Bute a spus ca vrea sa-mi inchida gura la 25 mai m-a facut sa zambesc, pentru ca ultima data cand a spus asta, inaintea meciului cu Carl Froch, lui i s-a inchis gura. Ironia este ca era 26 mai 2012, iar meciul nostru va avea loc la 25 mai 2013. Nu am fost surprins de declaratiile lui. Trebuie sa stim adevarata personalitate a oamenilor. Eu sunt eu, sunt autentic, sunt real. Nu sunt un produs fabricat. Dupa parerea mea, Lucian Bute este un Tiger Woods al boxului. Nu ma refer la scandal, ci mai degraba la falsa imagine pe care o proiecteaza. Eu il cunosc foarte bine pe Lucian Bute. Ceea ce proiecteaza in fata camerelor nu este ceea ce este in viata reala”, a spus Pascal, informeaza lapresse.ca

El a precizat ca Lucian Bute este „marioneta” antrenorului Stephan Larouche. „Stephan Larouche este cel care trage sforile. El ii spune ce sa faca, ce sa spuna, cum sa gandeasca. Insa din nefericire pentru el, Stephan Larouche nu va fi in ring pentru a trage sforile la 25 mai. Eu sunt foarte motivat. Acel meci nu este pentru mine o chestiune de castiguri materiale, este o chestiune de onoare si de respect. Montreal este orasul meu. Am crezut aici. Am reprezentat Quebec-ul la Jocurile Olimpice. Nu am venit aici ca sa fac bani. Am venit aici pentru ca mama mea a ales Quebec-ul pentru viata ei, pentru un viitor mai bun pentru copiii ei si ii multumesc”, a adaugat Jean Pascal.