Jihad pentru Fener, minune pentru Vaslui. UEFA scoate echipa turca din Champions League!

726

Adrian Porumboiu spune ca UEFA va lua hotararea sa o elimine pe Fenerbahce din Europa imediat dupa tragerea la sorti pentru playoff-ul Ligii Campionilor, care va avea loc maine, de la ora 13.00.

Porumboiu spune ca, in mod normal, FC Vaslui ar fi trebuit sa castige meciul cu Fenerbahce la masa verde. UEFA ancheteaza un dosar greu in care este implicat numele clubului turc, iar finantatorul Vasluiului este convins ca singura masura posibila este excluderea din Europa.

„Puteam sa scoatem din competitie o echipa care va fi oricum eliminata. Sunt absolut convins ca echipa care va pica la tragerile la sorti pentru playoff cu Fenerbahce se va califica automat in grupe.”

„Cu toate ca este un dosar de un an de zile, UEFA nu a avut timp sa judece. Asta pentru ca si acolo, ca si la noi, si oriunde in lume, exista interese. Daca s-ar fi judecat mai repede, puteam castiga la masa verde.”

„Sunt convins ca Fenerbahce va fi scoasa din Europa imediat dupa tragerea la sorti de maine.”, a spus Porumboiu la Sport.ro.