JO 2012: Bogdan Juratoni vrea sa dea la schimb pumni pentru aur

907

  Pugilistul Bogdan Juratoni a declarat, luni, inaintea decolarii spre Londra, ca nu merge in capitala Angliei pentru a vizita orasul, ci pentru a se bate sa castige aurul olimpic.

„Sunt pregatit. Mi-am facut treaba, iar acum sa vedem ce va fi. Plec cu ganduri bune si vreau sa aduc aurul. Sper sa fiu pregatit bine. O sa am emotii in concurs si va mai fi si tracul dinaintea meciului. Ma voi duce peste adversari, dar mi-am imbunatatit stilul si sper sa-i surprind. Nu ma duc sa vizitez, ma duc sa ma bat”, a spus Juratoni.

Prima romanca participanta in intregerea olimpica de box, Mihaela Lacatus, a afirmat ca obiectivul sau este castigarea titlului olimpic, iar in al doilea rand urmand sa ii cumpere fiicei sale o papusa. „Emotiile au inceput deja. Eram fericita ca m-am calificat la Jocurile Olimpice, dar acum stiu ce vreau, sa ma intorc cu aurul olimpic. Atat eu, cat si Bogdan, avem destula experienta pentru a ne intoarce cu rezultate bune si toata lumea sa inteleaga ca sunt boxeri buni in Romania. Nu mi-e teama de nimeni, dar am emotii ca orice sportiv. Vreau sa cante imnul pentru Romaniei pentru mine. Fetita mi-a spus sa-i aduc o papusa si o medalie. Nu o prea las sa se uite la meciurile mele, dar a venit de cateva ori si a inceput deja sa imi dea sfaturi. Ea e cea mai buna motivatie. Vreau sa fie mandra de mine cand va fi mare”, a adaugat Lacatus.

Reprezentantii Romaniei de la box, tenis, canotaj, tenis de masa, kaiac-canoe si tir au plecat, luni, spre Londra, unde in perioada 27 iulie – 12 august vor participa la cea de-a XXX-a editie a Jocurilor Olimpice.