Joaca fotbal „pe caiet”. Ce conditie a acceptat Mutu ca sa vina la ASA Targu Mures

1436

Adi Mutu a plecat in cantonamentul din Antalya cu ASA Targu Mures

„Banii n-au fost primul criteriu al lui Mutu in discutiile cu noi”, spunea ieri presedintele ASA-ului, Bogdan Mara, la scurt timp dupa ce atacantul de 37 de ani si-a pus semnatura pe contract.

Aceasta idee este intarita de comunicatul postat astazi pe site-ul oficial, in care clubul anunta ca toti fotbalistii lui Grigoras au acceptat sa joace „pe caiet” pana la finalul sezonului.

„Tinem sa le multumim jucatorilor Gabriel Matei, Laurentiu Bus, George Tucudean, Andrei Ciolacu si Adrian Mutu, pentru acceptul lor de a evolua in tricoul formatiei ASA Targu Mures, in a doua parte a sezonului.”

„Pe langa faptul ca sunt jucatori de valoare, au demonstrat ca sunt si adevarate caractere. Astfel, toti acesti jucatori au fost de acord ca drepturile salariale cuvenite pentru aceasta perioada sa fie achitate de clubul nostru in luna iunie, la incasarea drepturilor TV.”

„Performanta este pe primul plan, fiecare dorind sa demonstreze ca poate sa revina in prim planul fotbalul romanesc si, de ce nu, in circuitul echipei nationale.”, se arata in comunicatul de peasatirgumures.ro.

sursa: sport.ro