Jose Mourinho se intoarce la Londra! The Special One a ajuns la o intelegere cu Chelsea!

1024

Jose_Mourinho1Jose Mourinho ar fi ajuns la un acord cu fostul sau club, Chelsea, pentru a prelua din vara conducerea tehnica a gruparii londoneze, informeaza presa engleza. 

The Sun a notat ca Jose Mourinho a vizitat pentru prima oara din 2011 stadionul Stamford Bridge cu ocazia meciului amical Brazilia – Rusia, disputat luni.

Aparitia lui Mourinho la meci a alimentat zvonurile potrivit carora portughezul ar urma sa preia pe Chelsea din vara, dupa ce interimatul lui Rafael Benitez la conducerea „albastrilor” se va incheia.

„Vin la Londra destul de des, pentru ca am o casa aici. Ne place aici, iar fiica mea va veni sa studieze la Londra. De fiecare data cand vin aici, de fiecare data cand lumea ma vede ca ma plimb sau ca fac cumparaturi, incepe sa se speculeze ca voi reveni. De fiecare data am spus-o ca imi place aici, ca am avut o perioada fantastica si ca voi reveni intr-o zi. Sa fiu sincer, am alimentat si eu putin aceste speculatii, pentru ca imi plac. Ma leaga multe lucruri emotionale de Chelsea si cred ca voi reveni in fotbalul englezesc la Chelsea sau la un alt club. Desigur, Chelsea inseamna altceva pentru mine decat alte cluburi. Chelsea este in inima mea, ca si Inter Milano. Intr-o zi trebuie sa ma intorc”, a spus Mourinho, conform The Sun.