Jucator GENIAL pentru Steaua. A jucat la Inter, Roma si Fiorentina si e aproape sa semneze

901

Steaua are mare nevoie de un mijlocas de creatie, iar Mirel Radoi s-a orientat spre un playmaker care a trecut pe la Sporting, Roma, Inter si Fiorentina, potrivit www.sport.ro.

Gazzetta dello Sport scrie ca marocanul Kharja, fost la Sporting, Roma, Inter si Fiorentina, discuta acum cu Steaua! Fotbalistul de 32 de ani e liber de contract dupa ce s-a despartit de Sochaux si nu cere mai mult de 15 000 de euro pe luna. In aceasta vara, Kharja a mai discutat cu Ascoli si carpi, insa nu s-a inteles cu niciuna dintre ele. Romania e cea mai buna varianta pentru el dintre cele disponibile in acest moment. Negocierile se pot finaliza pana la plecarea Stelei catre Timisoara pentru urmatorul meci din Liga I, cu ACS Poli.

Kharja e mijlocas ofensiv si ar putea rezolva una dintre marile probleme din echipa lui Radoi: creativitate. ‘Noul Sanmartean’ are 75 de meciuri si 12 goluri marcate pentru nationala Marocului, unde a debutat in 2003.

De-a lungul carierei, Kharja a trecut pe la echipe importante: Sporting, Roma, Genoa, Inter sau Fiorentina. Fotbalistul nascut in Franta are 5 abu de formare la centrul de juniori de la PSG.