Anghel Iordanescu, selectionerul Romaniei, a vorbit despre lotul de jucatori pe care il va convoca pentru turneul final EURO 2016. 

„Trebuie sa apara citiva jucatori tineri si trebuie sa ne uitam cu atentie la echipa de tineret. Ma gindesc la gradinita lui Hagi, dar si la celelalte echipe care mai pot propune si ele jucatori tineri. Nu ma uit dupa un numar 10, ci dupa jucatori care pot ajuta echipa nationala.

Sa lasam tragerea la sorti pentru decembrie. Sa vedem unde am fost buni si unde au fost minusurile. Sa pregatim amicalele. Ne dorim sa jucam cu Italia la Bologna”, a spus Anghel Iordanescu.

Tehnicianul le-a transmis si un mesaj suporterilor nationalei: „In primul rind, cred ca este o bucurie foarte mare. Trebuie sa invatam din nou sa ne bucuram. Nu mai stim sa pretuim victoriile si calificarile. Sint 8 ani de la ultima calificare si doar a doua in ultimii 15 ani, chiar aproape 18 de la ultimul mondial. Trebuie sa-i felicitam pe baieti pentru ceea ce au obtinut si trebuie sa ne bucuram”.

sursa: gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.