Jucatorul pe care s-au batut GRANZII LIGII INTAI s-ar putea intoarce in Romania: Wesley este la un pas sa fie data afara din Arabia Sudita!

848

Wesley a fost la un pas sa fie dat afara zilele trecute de Al Hilal – va ramane insa pana in iarna cand va parasi echipa! Arabii de la AlRiyadh scriu ca cei de la Al Hilal vor sa dea afara toti strainii dupa ce au fost eliminati din Liga Campionilor Asiei cu 0-5 la general de Ulsan. Pe langa Wesley, in pericol sunt si marocanul Adil Hermach, senegalezul Mangan si coreeanul Byung-Soo Yoo!

Golgeterul din sezonul trecut de Liga 1 a marcat 9 goluri in 7 meciuri la Al Hilal insa sefii nu au acceptat umilinta de a fi eliminati din Liga.

Inainte de a pleca la arabi de la FC Vaslui, Wesley a fost dorit de Steaua si a fost foarte aproape sa semneze cu actualul lider din Liga 1. Jucatorul brazilian nu s-a inteles insa la salariu cu patronul echipei, Gigi Becali.

Impresarul lui Wesley, Lucian Marinescu, a dezmintit informatiile aparute in presa din Arabia Saudita: „Nu au cum sa-l dea afara, e golgeterul primei ligi din Arabia Saudita” a dezvaluit acesta pentru Sport.ro si www.sport.ro.