Juventus Torino a castigat Cupa Campionilor in 1996 folosind SUBSTANTE INTERZISE!

640

Ajax Juve C1-----890   1) (1)Jucatorii echipei Juventus Torino, castigatori ai finalei Cupei Campionilor Europeni din 1996 in fata formatiei Ajax Amsterdam, s-au dopat inaintea acelui meci, au afirmat miercuri doi oameni de stiinta italieni pentru televiziunea publica olandeza NOS.

Giuseppe d’Onofrio si Alessandro Donati, oameni de stiinta prezentati de NOS ca specialisti in dopaj, au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au avut acces la documentele confiscate de la clubul italian in timpul unei anchete din 1998.

Conform celor doi oameni de stiinta, care au analizat esantioanele sanguine ale jucatorilor din acea perioada, nu exista niciun dubiu ca jucatorii formatiei Juventus Torino s-au dopat cu eritropoietina (EPO) inaintea finalei cu Ajax Amsterdam.

Conform site-ul oficial al televiziunii olandeze, NOS va difuza, duminica seara, de la ora 23.15 (ora Romaniei), un reportaj complet care va sustine cele afirmate de cei doi oameni de stiinta.

Juventus Torino a castigat Cupa Campionilor Europeni in 1996, dupa ce a invins, la lovituri de departajare, pe Ajax Amsterdam.