Keseru: Este senzational la nationala!

908

FOTBAL - TINERET - ROMANIA - TARA GALILORClaudiu Keseru, convocat in premiera la reprezentativa de seniori, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca echipa nationala a Romaniei este capabila „de lucruri foarte mari”, precizand ca isi doreste calificarea la CM 2014 indiferent daca el se afla in lot sau nu.

„Aceasta echipa este capabila de lucruri foarte mari. Eu imi doresc sa ne calificam la mondiale chiar daca eu sunt aici sau nu. Cu Ungaria este un meci foarte important pentru ca o victorie ne-ar da sanse mult mai mari la calificare, dar va fi greu. Eu am jucat in diferite sisteme, personal imi place sa joc in spatele atacantului. Dar daca voi avea sansa sa joc si mi se va cere un rol exact voi face ce mi se cere”, a spus Keseru.

Jucatorul in varsta de 26 de ani s-a aratat impresionat de atmosfera pe care a gasit-o la echipa nationala.

Este senzational la nationala. Am venit putin asa, pe varfuri. Asteptam si eu sa vad cum e atmosfera la nationala mare si e senzational, baietii m-au primit formidabil. E o mandrie enorma. Mutu a fost primul jucator cu care am dat ochii cand am ajuns in cantonament. Cu domnul Piturca n-am avut ocazia sa vorbim mult, ne-am salutat. Eu sunt foarte timid fata de toata lumea chiar daca am jucat cu aproape toti jucatorii din lot. Parca am 20 de ani si vin si toata lumea e mai in varsta decat mine, dar e un sentiment placut. Aseara mi-am luat tricoul de antrenament pentru o alergare si am avut ceva emotii. La urmatorul antrenament vor creste si tot asa„, a explicat el.