Kharja, implicat intr-un SCANDAL la echipa nationala a Marocului. Prima REACTIE

1003

Revenirea lui Kharja la echipa nationala a Marocului a atras un val mare de critici.

Houssine Kharja a revenit la nationala Marocului, echipa pentru care a jucat doar un meci in ultimii trei ani. Selectionarea mijlocasului Stelei a atras insa foarte multe nemultumiri.

Kharja si-a atins scopul pe care l-a urmarit atunci cand a semnat cu Steaua. Mijlocasul de 32 de ani a revenit in circuitul echipei nationale si a fost chemat pentru amicalele pe care Marocul le va juca impotriva Costei de Fildes si Guineei.

Decizia selectionerului Badou Ezzaki a atras insa si multe nemultumiri, atat din partea presei, cat si din cea a suporterilor. Acestia sunt de parere ca Houssine Kharja nu merita sa faca parte din lotul Marocului, dar Badou Ezzaki spune ca evolutiile mijlocasului stelist au fost principalul argument pentru care l-a selectionat.

”A revenit si a jucat bine in trei meciuri la noua sa echipa, Steaua. Pe aceeasi ratiune au revenit si Abdelaziz Barrada si Younes Belhanda (n.r. jucatori de asemenea reveniti la nationala dupa o perioada de absenta”, a declarat Badou Ezzaki pentru al-sharq.com.

Pana in acest moment, Kharja a jucat trei meciuri pentru Steaua, timp in care a oferit doua pase de gol.

sursa: prosport.ro