Klopp: Nu suntem favoriti! Lucrurile mici vor face diferenta!

695

UEFA CL: Real Madrid CF -  BV Borussia DortmundJurgen Klopp a declarat, vineri, la Londra, ca echipa sa, Borussia Dortmund, va disputa finala Ligii Campionilor cu Bayern Munchen „in locul perfect si contra adversarului perfect”.

„Doua echipe din aceeasi tara reprezinta o finala speciala, mai ales cand se disputa intr-un loc ca Wembley. Daca asta va fi singura finala din viata mea, atunci am jucat-o in locul perfect, contra adversarului perfect. Totusi, azi aveam trei motociclisti in fata noastra pentru a veni la stadion, dar nu au pus girofarele si am intrat intr-un ambuteiaj. Daca vrem sa ajungem la ora la care trebuie, atunci sa le puna in functiune. Daca exista cineva in sala care cunoaste un politist, ar putea sa-i spuna acest lucru”, a spus Klopp.

El considera ca diferenta in finala va fi facuta de „lucruri mici”. „Cele doua echipe sunt foarte puternice, de aceea sunt aici. Lucrurile mici vor face diferenta intr-un meci ce va fi urmarit de intreaga lume. Nu suntem favoriti, dar nu vad de ce nu am resimti aceeasi presiune. Asteptarea este enorma. Avem doar de castigat maine”, a adaugat Klopp.