Larisa Iordache a castigat bronzul la CM de gimnastica de la Antwerp!

1401

1larisaLarisa Iordache a castigat medalia de bronz, iar Sandra Izbasa s-a clasat pe locul 7, in finala la sol, la Campionatele Mondiale de la Antwerp (Belgia), potrivit mediafax.ro.

Larisa Iordache a intrat a patra in concurs, fiind notata cu 14.600, cu care a castigat medalia de bronz.

La randul sau, Sandra Izbasa a intrat a sasea in finala, exercitiul ei primind nota 13,733, dupa ce a cazut la ultima diagonala, clasandu-se pe locul 7.

Medalia de aur a revenit gimnastei americane Simone Biles (15.000), care a fost urmata pe podium de Vanessa Ferrari (Italia, 14.633) si de Larisa Iordache.

Delegatia Romaniei a incheiat participarea la CM din Belgia cu urmatoarele rezultate: Marius Berbecar – locul 7 la sarituri si locul 6 la paralele, Larisa Iordache – locul 4 la individual-compus, locul 7 in finala la barna si medalie de bronz in finala la sol, Sandra Izbasa – locul 7 in finala la sol.

La CM de la Antwerp au luat startul 410 gimnasti (269 baieti si 141 fete), acordandu-se medalii in finalele pe aparate si la individual-compus.

La editia din 2011 a Campionatelor Mondiale, Romania nu a castigat nicio medalie, dupa 30 de ani de la o contraperformanta similara.