Laurentiu Reghecampf: Raman la Steaua indiferent de ce se intampla pe 24 iunie

1289

1regheLaurentiu Reghecampf a declarat ca nu va pleca de la Steaua nici in cazul in care UEFA va decide sa excluda echipa din Liga Campionilor.

„Nu cred ca ar fi un moment prielnic pentru fotbalul romanesc daca echipa Steaua ar fi penalizata. Dar daca se va intampla acest lucru, noi trebuie sa mergem mai departe. Reghecampf o sa ramana la Steaua. O sa fie jucatori care probabil vor avea oferte. Indiferent ce se va intampla pe data de 24 (n.r. – iunie), daca vor fi oferte bune si patronul considera ca vrea sa se desparta de anumiti jucatori, cu siguranta vor pleca. Dar deocamdata nu s-a intamplat acest lucru. Va asigur ca indiferent ce se va intampla pe 24, noi vom continua munca la Steaua” , a declarat Reghecampf la Sport.ro.

Antrenorul admite totusi ca ar putea renunta la conducerea tehnica a Stelei, dar numai in cazul unei oferte de nerefuzat.

„Sunt oferte, dar nu imi place sa vorbesc despre acestea. Daca vor fi oferte foarte tentante, oferte pe care nu le pot refuza si daca dupa ce voi analiza impreuna cu familia mea consider ca trebuie sa plec, voi pleca. Dar in momentul de fata nu se pune problema. Iubesc echipa asta foarte mult si imi doresc sa ne indeplinim obiectivul de a ne califica in grupele Champions League. Daca vom avea posbilitatea, bineinteles”, a precizat el

Reghecampf a mentionat ca Steaua va avea in primul cantonament un lot de 23 de jucatori, dintre care trei portari.

„Vom incerca sa transferam un jucator sau doi. Dar in momentul de fata nu am gasit jucatorul pe care ni-l dorim”, a adaugat antrenorul.

Sursa: mediafax.ro