Laurentiu Tudor a fost numit antrenor principal la CSM Rm. Valcea

873

Dupa fix un an, Laurentiu Tudor revine in Zavoi si va conduce antrenamentul din aceasta dupa-amiaza. Dupa desfiintarea Snagovului, „Doctorul” a dat uitarii disensiunile cu actionarul majoritar Catalin Rufa si a revenit la Valcea, sperand ca va avea rezultate mai bune ca in primul mandat.„Ma intorc pentru jucatori, pe multi ii cunosc foarte bine, sper sa facem treaba buna. In mare parte, Catalin mi-a acceptat conditiile, vin cu Sorin Bucuroaia ca secund si cu un preparator fizic. In plus, voi incerca sa gasesc si alti sponsori, stiu starea precara in care se afla clubul” a spus „Doctorul”.

Noul tehnician, Laurentiu Tudor este cel care alaturi de impresarul Radu Matasareanu, l-a adus pe Catalin Rufa in urma cu doi ani sa investeasca in Zavoi. Prietenia stransa dintre cei doi a fost afectata in perioada cat „Doctorul” a antrenat Valcea. Rufa l-a numit mereu „un antrenor tarselos”, in timp ce Tudor s-a plans, ca toti fostii antrenori, ca patronul nu ia jucatorii propusi de el, ci altii recomandati de terte persoane.

Acum, cei doi s-au impacat si fac din nou echipa la Rm. Valcea. Mai mult, Sorin Bucuroaia revine si el chiar ca secund la cererea lui Tudor, desi in urma cu un an a fost inlaturat pentru ca l-a denigrat pe „Doctor” in fata patronului. Desi s-au scurs doar sase etape, Laurentiu Tudor este al patrulea tehnician din acest sezon al CSM-ului, dupa Artimon, Serbanica si Schumacher, patronul Rufa amenintand sa bata la Valcea recordul national la numarul de antrenori intr-un sezon.