Lavinia Milosovici a nascut un baiatel. Acesta se va numi Cosmin Mihai

726

668x344_lavinia-milosovici-nascut-baietel-perfect-sanatos-transmite-mesaj-fostei-gimnaste-194513Lavinia Milosovici a nascut, marti, un baietel de peste trei kilograme, la Maternitatea „Dr. Dumitru Popescu” a Spitalului Municipal din Timisoara, iar atat mama, cat si copilul se simt bine.

Directorul Spitalului Municipal din Timisoara, dr. Octavian Mazilu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca fosta gimnasta Lavinia Milosovici a nascut, marti, un baietel sanatos, la Maternitatea „Dr. Dumitru Popescu”.

„Doamna Lavinia Milosovici a nascut astazi (marti – n.r.) la maternitatea Spitalului Municipal un baietel de 3,150 de grame, prin operatie de cezariana si atat mama, cat si copilul se simt foarte bine. Ne onoreaza ca doamna Lavinia Milosovici a ales maternitatea noastra, este o bucurie pentru noi”, a declarat dr. Octavian Mazilu.

Potrivit sursei citate, fiul Laviniei Milosovici va purta numele Cosmin Mihai.

Lavinia Milosovici a mai avut o fetita, care, insa, in 2008, la varsta de patru ani, a murit din cauza unei boli a sistemului nervos.

Lavinia Milosovici, in varsta de 37 de ani, a debutat in competitiile oficiale internationale in 1991 si s-a retras din activitatea competitionala dupa Jocurile Olimpice din 1996.

Fosta gimnasta a participat la trei editii ale Campionatelor Europene de juniori si seniori, sapte Campionate Mondiale si la doua editii ale Jocurilor Olimpice, adunand 29 de medalii, din care 13 de aur.