Liga a II-a si a III-a nu se mai amana. Fotbalul mic incepe pe 31 august

853

Federatia Romana de Fotbal a decis ieri ca inceputul campionatelor Ligii a II-a si a III-a sa nu mai fie amanat, astfel ca in mai putin de o saptamana echipele vor fi nevoite sa se alinieze la start.

Desi s-a pus in discutie amanarea cu inca o saptamana a competitiilor si chiar se luase o decizie in aceasta privinta, interventia in ultimul moment a presedintelui Federatiei, Mircea Sandu, a pus capat acestei situatii.

„Nasu” n-a mai permis inca o amanare a celor doua campionate, astfel ca varianta de a mai da timp echipelor ce se confrunta cu probleme financiare sa gaseasca solutii a picat. Prin urmare, intrecerile la Liga a III-a vor incepe pe 31 august, in timp ce la Liga a II-a se va da startul pe 1 septembrie. Seriile si programul vor ramane cele stabilite in urma cu aproximativ doua saptamani.

„S-a decis ca sezonul sa inceapa la data stabilita. Nu se mai amana inceperea campionatului. Seriile si tintarul raman la fel. Cine poate continua, cine nu, nu. FC Arges ramane in seria a II-a, nu se mai face nicio modificare, ramane exact programul stabilit in Comitetul Executiv”, a declarat Gheorghe Constantin, reprezentant al cluburilor de Liga a II-a in CEx al FRF.