LIGA 1

Liga I DOAR cu 11 echipe! Fotbalul romanesc moare in SARACIE!

FC Rapid, Dinamo, Gloria Bistrita, U. Cluj, FC Brasov, CS Turnu Severin si Gaz Metan Medias sunt in pericol de a nu putea incepe sezonul 2013-2014.

Presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania, Dumitru Costin, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca in functie de numarul echipelor care nu vor putea incepe viitorul sezon se va decide si schimbarea sistemului competitional la primele trei esaloane din fotbalul romanesc.

“Problema finantarii in fotbal este una critica la toate nivelurile, e buboiul cat casa. S-a ajuns la o limita, la ceea ce ii avertizam ca se va intampla de acum doi ani. Cel mai probabil in ianuarie se va decide schimbarea sistemului competitional la primele trei esaloane. Este nevoie de o schimbare din cauza retragerii mai multor echipe care nu mai pot continua. Si la Liga I, presedintele Dumitru Dragomir a prezentat un raport referitor la situatia financiara. Sunt sapte echipe: Rapid, Dinamo, Gloria Bistrita, U. Cluj, FC Brasov, Turnu Severin si Gaz Metan Medias, care nu se stie in ce masura pot continua in sezonul urmator. Unele cu probleme mai mari, altele mai mici. Urmeaza ca liga sa consulte membrii afiliati, dupa care sa prezinte un punct de vedere in ceea ce priveste modificarea sistemului competitional”, a declarat Costin pentru MEDIAFAX.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, declarase saptamana trecuta ca sunt “opt-noua” echipe in situatii financiare dificile, fara insa a le nominaliza, si ca este posibil ca din vara anului viitor sa ramana doar 14 echipe in Liga I.

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP