Liverpool va ramane FARA antrenor: „il vom demite”. Cine sunt FAVORITII sa devina noul antrenor al cormoranilor

1036

Liverpool e pe cale sa ramana fara antrenor, dupa startul slab de sezon.

Zilele pe banca lui Liverpool sunt numarate pentru Brendan Rodgers, dupa rezultatele slabe din ultima perioada.

Graham Beecroft, un jurnalist din Liverpool, a dezvaluit astazi la TalkSport, cel mai mare post de radio cu profil sportiv din lume, ca patronii lui Liverpool au luat deja decizia de a se desparti de Rodgers.

Planurile au fost facute chiar de luna trecuta, imediat dupa infrangerea 0-3 cu West Ham, iar rezultatele modeste care au urmat au venit ca o spirala fara iesire pentru antrenorul aflat la al patrulea sezon pe banca lui Liverpool.

Carlo Ancelotti este in discutii cu oficialii lui Liverpool pentru preluarea echipei.

 „Conducerea clubului a fost impartita in cazul lui Rodgers, dar cei de la Boston au decis ca e timpul pentru o schimbare. Rezultatele din ultima perioada au intarit aceasta idee.”

„Liverpool a negat orice legatura cu Ancelotti, imediat cum informatiile au ajuns in presa, dar va amintiti ca atunci cand a aparut numele lui Jurgen Klopp nu a aparut nicio dezmintire publica, asa ca fanii lui Liverpool au simtit ca e ceva „putred” in asta”.

„Mandatul lui Brendan ar putea fi prelungit de refuzul lui Ancelotti, dar chiar si asa va fi doar pe o perioada scurta.”

„Un singur lucru pot sa va spun: Jurgen Klopp nu va fi urmatorul manager al lui Liverpool.”, a spus jurnalistul Graham Beecroft la TalkSport.

Liverpool e pe 13 in clasament, la 7 puncte de liderul Manchester City.

Brendan Rodgers nu a castigat niciun trofeu in cele trei sezoane petrecute pe Anfield.