Liviu Ganea revine pe gazon la CFR Cluj. Nu e insa pe lista UEFA

1094

Lovita din plin de ghinioane si accidentari, CFR a fost nevoita sa isi caute intariri din toate partile globului pentru a acoperii pozitiile ramase deficitare. Dupa atatea probleme, pentru echipa din Gruia a venit si o veste buna: Liviu Ganea e pregatit sa joace din nou.
Fotbalistul de 24 de ani, care nu a bifat decat 5 meciuri la CFR de la transferul sau din iarna anului curent e entuziasmat de perspectiva revenirii.

„E greu sa stai asa de mult timp departe de gazon, mai ales cand iti doresti atat de mult sa joci. Acum totul e bine, etapa aceasta as putea juca (n.r. joia viitoare)”, spune Ganea, care nu a inscris inca pentru formatia clujeana.

Nu e pe lista UEFA

Chiar daca Ganea e pe cale sa revina in teren, Ioan Andone nu va putea conta pe serviciile acestuia in Champions League, intrucat nu e trecut pe lista UEFA. Fotbalistul va ramane, cel putin pentru moment, cu lupta de pe planul intern in care CFR-ul e la o distanta de 12 puncte fata de liderul Steaua.

„As vrea sa ne calificam, dar acum ma gandesc numai la campionat. Nu e usor sa stai in tribune la vreun meci, dar sunt sanatos si vreau sa joc si sa ajut echipa in campionat”, conchide atacantul care are in palmares noua goluri pentru Dinamo.