LOBONT a refuzat oferta de a pleca la Chievo Verona!

1109

fotbal_amical___dinamo___dunarea_giurgiu_40672900Bogdan Lobont a declarat, miercuri, pentru Roma Channel, ca a refuzat oferta de transfer primita de la formatia Chievo Verona, deoarece nu a dorit sa plece in momentele dificile prin care trece gruparea din capitala Italiei.

„Am decis sa renunt la oferta de la Chievo, deoarece nu imi place sa parasesc corabia intr-un moment dificil. De asemenea, la Roma am avut momente extraordinare, iar oamenii m-au ajutat in momentele mele mai grele. Au fost multe momente frumoase, iar cea mai frumoasa zi a fost cea in care am semnat contractul cu Roma. Faptul ca joc la Roma este un lucru minunat in cariera mea”, a spus Lobont.

Portarul roman a afirmat ca AS Roma nu este o echipa de locul noua in clasamentul campionatului Italiei. „Speram sa trecem peste aceasta perioada grea. Roma nu este o echipa de locul noua. Trebuie sa ramanem uniti si sa muncim mai mult in fiecare zi. E adevarat ca nu am jucat in ultima perioada, dar pentru un portar e important sa stea bine din punct de vedere psihic si sa fie pregatit pentru momentul cand se apeleaza la el. Am o relatie buna cu Aurelio Andreazzoli, cel care se ocupa de echipa dupa plecarea lui Zdenek Zeman, la fel cum am avut cu toti antrenorii. Am avut incredere in toti antrenorii, nu mi-am permis niciodata sa pun in discutie deciziile lor”, a precizat Lobont.