Lovitura CRUNTA pentru PARIORII din Romania: cea mai mare agenţie online, INTERZISĂ. Ce amenzi riscă românii

782

Pariorii din Romania primesc o veste extrem de  proasta.

Lista caselor de pariuri care activeaza ilegal pe teritoriul Romaniei a fost reactualizata, iar Bet365, poate cel mai important jucator pe aceasta piata, a fost adaugat pe lista neagra.

Oficiul National pentru Jocuri de Noroc i-a retras licenta, dupa ce toate casele de pariuri care functionau ilegal pe teritoriul nostru au avut termen pana la finalul lui septembrie sa isi indeplineasca obligatiile restante fata de bugetul de stat. Multe nu au facut-o, printre care si Bet365, agentie care avea cei mai multi pariori online la nivel mondial.

„Va informam ca prin decizia nr. 2723/13.10.2015 se anuleaza dreptul de operare al companiilor HILLSIDE GAMING LP si HILLSIDE SPORTS LP care ofera in comun servicii de jocuri de noroc prin platforma de jocuri accesibila prin intermediul site-ului bet365.com

Compania a fost atentionata sa nu mai permita jocul jucatorilor care acceseaza site-ul de pe ip-uri de Romania sau jucatorilor romani conform dispozitiilor legale si sa remita jucatorilor banii existenti in contul de joc. Atentionam jucatorii ca au la dispozitie 30 de zile pentru a retrage sumele detinute in conturile de joc perioada dupa care accesul la site-ul bet365.com va fi restrictionat.

De asemenea, informam toti jucatorii ca in conformitate cu prevederile art.22 alin.(6) din OUG nr.77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc: ”Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei participarea persoanelor fizice de pe teritoriul Romaniei la activitati de jocuri de noroc la distanta, asa cum sunt definite la art.10 alin.(1) lit. h)-n), care nu sunt autorizate de O.N.J.N.”, se arata in comunicatul postat pe onjn.gov.ro.

In prezent sunt foarte multe site-uri care nu si-au platit in ultimii 5 ani taxele si impozitele catre stat si care au avut termen-limita pina la finalul lunii septembrie pentru a intra in legalitate. Ele au fost scoase acum in afara legii, iar jucatorii romani care vor continua sa plaseze pariuri oe site-urile interzise risca amenzi enorme, intre 5000 si 10000 lei.

sursa: prosport.ro