Lovitura de teatru: Ana Maria Prodanca nu mai vinde U Cluj

1113

Intorsatura de situatii la „U” Cluj. Ramasa fara niciun fel de sprijin, echipa ar putea sa isi revina odata cu informatia care ne-a parvenit in aceasta seara. Ana Maria Prodan, managerul demisionar, va reveni in fruntea clubului. Potrivit unor surse apropiate acesteia, sotia lui Reghe ar urma sa cumpere clubul, impreuna cu un investitor al carui nume nu il cunoastem inca.
Fara antrenor, dupa ce Dulca – neplatit in toata perioada cat a fost la sepci – a demisionat, echipa s-a vazut lasata si fara sprijinul Anei Maria Prodan, care, cel putin la nivel declarativ, s-a zbatut sa readuca „corabia in deriva” la un curs normal. In actualele conditii, „U”, care parea o candidata sigura la retrogradare, poate cunoaste o metamorfoza.

Inainte sa isi dea demisia, Ana Maria anuntase ca are un plan de anvergura, in urma caruia „U” urma sa isi acopere toate datoriile, cifrate in acest moment la aproximativ 2 milioane de euro.

Altfel, dupa meciul din aceasta seara, castigat de sepci cu 1-0 in compania Ceahlaului, Ana Maria i-a premiat pe jucatori din ‘buzunar’. Pentru cele trei puncte castigate, fiecare fotbalist de la „U” a primit cate 300 de euro.