Acasă FOTBAL+ EXTERN Lovitura grea pentru Messi! L’Equipe anunta ca starul Barcei nu va mai...

Lovitura grea pentru Messi! L’Equipe anunta ca starul Barcei nu va mai fi pe coperta FIFA 17! Cine i-ar putea lua locul

1275
Marele favorit la Balonul de Aur din acest an este pe coperta simulatorului de fotbal inca de la FIFA 13.

Prezent pe toate copertele jocurilor din seria FIFA incepand cu editia din 2013, chipul lui Leo Messi a devenit aproape inseparabil de franciza celor de la EA Sports. Se pare insa ca acest lucru se va schimba insa din aceasta toamna.

Cei de la L’Equipe scriu ca actuala intelegere dintre Messi si EA Sports s-a incheiat si nu va fi prelungita! Desi acest lucru s-ar putea schimba in urmatoarele luni, in acest moment locul celui care are 4 Baloane de Aur si este favorit sa-l castige pe cel de-al 5-lea in acest este disponibil.

Cine il va inlocui? Cei de la L’Equipe speculeaza. Neymar iese imediat din calcul dupa ce a aparut pe coperta jocului rivalilor de la Konami, PES 2016. De asemenea, Cristiano Ronaldo a aparut de 2 ori pe coperta jocurilor Pro Evolution Soccer astfel ca este greu de crezut ca ar putea trece la FIFA.

Se pare ca marele favorit in acest moment este un jucator de la Real Madrid – James Rodriguez, jucator extrem de popular dupa Mondialul din 2014, ar urma sa-i ia locul lui Messi.

surssa: yoda.ro