Adunarea Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) nu a aprobat infiintarea Cupei Ligii incepand din sezonul 2013/2014, a anuntat, marti, secretarul general al LPF, Valentin Alexandru.

„S-a propus in cadrul Adunarii Generale sa se infiinteze Cupa Ligii incepand cu sezonul 2013/2014, iar castigatoarea sa primeasca un loc in cupele europene, ultimul din campionat. A fost respinsa aceasta propunere cu noua voturi impotriva, urmand ca pana la iarna lumea sa se mai gandeasca si noi sa avem si un concept logistic al acestei competitii”, a spus Alexandru.

El a precizat ca au fost cluburi mari care au votat impotriva: „Sunt cluburi mari, nu le stiu care, am uitat, unele au motivat, normal, ca aceasta Cupa a Ligii este o competitie care te duce dupa numai cinci meciuri intr-o cupa europeana, in conditiile in care altele muncesc 34 de etape pentru acea participare. Sunt mai multe variante de disputare printre care sa se joace in intersezon, iarna in Antalya, iar vara in Austria, de exemplu. Ar fi ceva, nu se stie, tot cluburile sunt cele care voteaza”, a adaugat Alexandru.

sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.