Manchester United manager Sir Alex FergusonLucian Bute a fost invins la puncte de Jean Pascal, intr-un meci contand pentru centurile WBC Diamond si NABF la categoria semigrea.

Meciul s-a disputat pe durata a 12 reprize, iar cei trei arbitri i-au acordat victoria lui Pascal la puncte: 116-112, 117-110 si 117-111.

Vezi aici REZUMAT!

Romanul a intrat in ring pe melodia Where The Streets Has No Name a trupei U2, fiind aclamat de spectatorii din Centre Bell.

Jean Pascal: Am demonstrat ca sunt cel mai bun

„Am muncit foarte mult pentru a obtine acest rezultat. De multi ani alerg dupa Bute pentru a arata tuturor ca sunt cel mai bun. Astazi am dovedit acest lucru”, a declarat Jean Pascal.

Bute: Sunt dezamagit, m-am pregatit bine

„Sunt dezamagit, eram increzator si m-am pregatit bine. Am fost ezitant, dar la final mi-am dat drumul la brate”, a declarat Lucian Bute.

„Jean Pascal a fost mai bun si il felicit. Ne asteptam sa fie agresiv, dar m-a surprins putin. Am fost ezitant si am platit”, a adaugat pugilistul roman.

Antrenorul Stephan Larouche a afirmat ca Jean Pascal a luptat mai bine in cateva randuri.

„Nu este o zi buna pentru noi. Jean a fost mai bun de cateva ori. Lucian a avut o presiune ezitanta, si-a gasit cu greu ritmul”, a spus Larouche.

Potrivit presei canadiene, dupa meci Bute a spus ca vrea revansa, conform unei clauze din contract, insa Pascal nu a parut interesat, canadianul afirmand ca vrea sa lupte cu cei mai bun pugilisti ai categoriei sale si a evocat in acest sens numele lui Carl Froch.

Lucian Bute ar fi trebuit sa boxeze cu Jean Pascal la 25 mai 2013, dar meciul a fost amanat pentru 18 ianuarie, dupa ce pugilistul roman a fost operat.

Bute (31-1, 24 KO) a pierdut in mai 2012 centura IBF la supermijlocie si a mai luptat intr-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, in noiembrie 2012.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.