Lui Adrian Porumboiu nu ii prieste in Giulesti: „Miroase urat pe acolo!”

1056

  Suparat probabil din cauza faptului ca echipa sa nu a plecat decat cu un egal din Giulesti, Adrian Porumboiu s-a apucat sa arunce cu declaratii urate, care il vor transforma mai mult ca sigur in persona non grata pe stadionul de sub Podul Grant.

  „Stadionul din Giulesti arata intr-un fel… deplorabil! Parca e inspirat din filmele alea din anii 40. Sa lasi in capitala un asa stadion… E ceva deplasat pentru secolul in care traim. E urat tare, o problema care nu e deloc de neglijat. Miroase urat pe acolo”, a declarat Porumboiu.

Finantatorul moldovenilor nu s-a oprit doar la aceste declaratii, ba chiar s-a laudat ca la fermele lui e mai frumos ca pe stadionul Rapidului. „Pacat de atmosfera de pe stadionul ala, care este extraordinara. Stadionul din Giulesti arata jalnic, se prabuseste pe ei. Este ca o mocanita veche de pe vremuri. Facea George gluma aia cu ‘taranoaia’, atunci cand spunea despre noi ca suntem in afara hartii, dar eu ii spun ca ei sunt in afara istoriei. Va spun sincer, ca vad ca sunt criticat de suporteri pe net, pana si la grajdurile mele e mai curat ca in tribunele de pe Giulesti. Vacile mele au aer conditionat si toate conditiile. Inteleg ca este stadionul ministerului, si ca ar trebui sa investeasca pentru a reabilita arena, dar si chiriasii trebuie sa pună mana sa schimbe ceva”, a mai spus Porumboiu.